Jak narovnat vlasy jinak než žehlením

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Jak narovnat vlasy jinak než žehlením

Poradí mi prosím někdo? Mám delší vlnité vlasy, které hodně často žehlím. Chtěla bych mít dlouhé vlasy, ale bez žehličky to prostě nejde, protože mi moc jinak nesluší. Mám drobnější obličej a nakrátko se stříhat nechci, neustále žehlit taky ne. Tak nevím, co mám dělat. Díky E

رسائل
رسائل الجمعة
رسائل صباح الخير

rexona
Offline
Na fóru od: 17.01.2009

Elise wrote:Poradí mi prosím někdo? Mám delší vlnité vlasy, které hodně často žehlím. Chtěla bych mít dlouhé vlasy, ale bez žehličky to prostě nejde, protože mi moc jinak nesluší. Mám drobnější obličej a nakrátko se stříhat nechci, neustále žehlit taky ne. Tak nevím, co mám dělat. Díky E

pak jedině permanentní narovnání vlasů, ale to bych nedoporučovala...kadeřníci mi řikali, že je to super... ale pár lidí co si to nechali dělávat mi řikali že jim to vydrželo třeba jen měsíc..nebo pak dokonce jim vypadávaly vlasy... mno nevim.. nevim kam šli.. taky asi záleží kdo to dělá.. proto bych asi být tebou zůstala u žehličky... :roll:

Elise
Offline
Na fóru od: 16.01.2009

Já už jsem jednou na narovnání vlasů použila trvalou, ale byla to pěkná blbost. Poradila mi to kamarádka, která se učila kadeřnicí. Řekla, ať to zkusím sama doma. Přes rok jsem čekala, až mi vlasy odrostou. Byly krepatý a nedržela na nich ani barva. No hrůza. Tak asi zůstanu u žehličky, ale žehlit si vlasy už navěky :cry: hrozná představa.

rexona
Offline
Na fóru od: 17.01.2009

Elise wrote:Já už jsem jednou na narovnání vlasů použila trvalou, ale byla to pěkná blbost. Poradila mi to kamarádka, která se učila kadeřnicí. Řekla, ať to zkusím sama doma. Přes rok jsem čekala, až mi vlasy odrostou. Byly krepatý a nedržela na nich ani barva. No hrůza. Tak asi zůstanu u žehličky, ale žehlit si vlasy už navěky :cry: hrozná představa.

jj to tě chápu..já si žehlim taky vlasy vid.. ale přece jen jsem si zvykla spíš na svoje vlnité vlasy... a žehlim si jen ofinu..

pavlina
Offline
Na fóru od: 05.10.2008

Ahojda. Žehlení velmi ničí vlasy. Proto doporučuji používat co nejméně žehličku. A když jo,tak spolu se speciálními připravky. Ale to ty určitě víš.Jinak česat se jinak, třeba do culíku atd. V drogerii jsem viděla narovnávací šampón a k tomu i narovnávací kondicionér. Nevím jak to funguje. Můžeš to zkusit a dát vědět ostatním. ;) P.

Elise
Offline
Na fóru od: 16.01.2009

Hm, tak narovnávací šampon a balzám jsem zkoušela a vůbec to nepomáhá. Sice kamoška říkala, že nějaký zkoušela, nějaký lepší a měla vlasy jak hřebíky, že si musela znovu umýt vlasy. Jenže ona má vlasy rovný, takže jí tak trochu nechápu, proč to vůbec dělala. Nevím no, vlasy nechávám občas proste zvlněný, aspoň se tolik nebudou ničit a nevypadají tak ulízle :D

Anonym

Pokuď máte vlasy mírně zvlněné tak pomáhají různé narovnávající šampóny , kondicionéry a spreje, ale výsledak není 100% :( sice máte vlasy o trošku rovnější, ale žádná sláva. Takže sem Vám taky neporadila :(

Anonym

[quote="Návštěvník"]Pokuď máte vlasy mírně zvlněné tak pomáhají různé narovnávající šampóny , kondicionéry a spreje, ale výsledak není 100% :( sice máte vlasy o trošku rovnější, ale žádná sláva. Takže sem Vám taky neporadila :( :roll:

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, žehlička vlasům teda moc neškodí, pokud k ní máte ty správné přípravky. Nevím sice jak se jmenuje, ale je nějaký vyživující a zvlhčující sprej,kterým si vlásky před žehlením nastříkáte a žehlíte , vlasy se nezničí. A taky se žehlička nemá nechávat na jednom místě, má se s ní plynule projet pramen po prameni a bude to ok ;)

Anonym

Ahoj.jj.žehlička v poho jsou i žehličky které vlasy tak neníčí ,myslíím že ty obyč.vlasy pálí když se pižívají často ,Je to jako kulma nahřívací.ale jsou od remngtonu které v sobě mají kondicionet.který se zahřatím vyplavuje na vlasy! žehlička fakt v POOOHO :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Sice jsou ty žehličky sražší ale kvalitnější a je i takový fen který fouká už kondicioner.je to fakt novinka a dobrááá

Anonym

no ja jsem zkusila sampon, masku a uhlazujici krem od gliss kur a vazne mi to pomohlo. vzdy jsem mela hodne vlnite vlasy a zehleni my je jen zkazilo. dva roky jsem cekala az mi pokazene vlasy odrostou.nejdulezitejsi je si vlasy po pouziti techto pripravku vyfoukat.pak je mate rovne ale hodne hodne huste a na to vam staci pouzit uhlazujici krem .neni to vsechno az tak drahy a vazne to funguje tak nevahejte a vyzkousejte to taky. ;)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Jj, ten gliss kur fakt dobrej :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. ten mám takéé.. muím se připojit k prdlině! ;) ;)

natka c.
Offline
Na fóru od: 03.10.2009

Pozor na ty narovnávací šampony a kondicionéry! Tyto šampony fungují na principu, že je tam dany nějaký silikon nebo další příměsy a mi když to na ty vlasy napatlame tak pak to prodlouží tím způsobem, že vlasy táhne jakdyby dolů. to pak způsobuje vypadávání vlasu.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

fááákt? až tákhle jo? to je mazec. ještě že to víme.!!!
a patří tam i ty přípravky co se davají před žehlením? jen jako na uhlazeni??

Anonym

Jsou moderni pripravky na trvale vyrovnavani vlasu. Krem se nanasi na vlasy, chvilku cekame - a mame pekne rovne vlasy naporad. Pokud se Vam vlneji vlasky primo od korinku musite aplikace opakovat - ale jenom na odrosty. V velmi obtiznych pripadech (velmi kudrnatych) to se da opakovat po cele delce ale nejake dobe - 2-3 mesice. Stane to tak 1500, coz je levnej nez brazilsky keratin - take davno znama metoda na vyrovnavani vlasu.

Ameli
Offline
Na fóru od: 14.07.2011

Jsou moderni pripravky na trvale vyrovnavani vlasu. Krem se nanasi na vlasy, chvilku cekame - a mame pekne rovne vlasy naporad. Pokud se Vam vlneji vlasky primo od korinku musite aplikace opakovat - ale jenom na odrosty. V velmi obtiznych pripadech (velmi kudrnatych) to se da opakovat po cele delce ale nejake dobe - 2-3 mesice. Stane to tak 1500, coz je levnej nez brazilsky keratin - take davno znama metoda na vyrovnavani vlasu

Anonym

ahoj. jakou masku si používala, jaký šampon a uhlazovací krém? a jak často? opravdu potřebuju narovnat vlasy ale žehlička je hodně drahá a potřebuju k ní další věci a navíc se žehličky bojim :D a tak hledám jiný způsob jak vytvořit rovné vlasy. děkuji předem! :)

Anonym

jaký krém???? děkuji předem! :)

Sylvie03
Obrázek uživatele Sylvie03
Offline
Na fóru od: 21.10.2013

Pokjud bez žehlení nemůžeš být nech si udělat permanentní narovnání vlasů anebo aplikovat brazilský keratin, strukturu vlasů to vyrovná a ošetří. Nevěřím že fungují šampony, kondicionéry apod. na vyrovnání vlasů....

jana.p95
Obrázek uživatele jana.p95
Offline
Na fóru od: 10.02.2014

Dobrý den,

co vyzkoušet brazilský keratin? Sama si ho dávám a u mých zákaznic je velice oblíbený. Nejen že vlasy narovná, ale jsou po něm krásně uhlazené leské a slouží také jako ochraná péče, tudíž vlasy ozdravuje. Narovnání vydrží cca 3 měsíce. Cena je různá, dle kadeřnických ceníků. Ale určitě je to lepší varianta než chemické narovnání vlasů. 

ryzovykrekr
Obrázek uživatele ryzovykrekr
Offline
Na fóru od: 07.03.2014

Zkus si na umyté vlasy dát nejprve krystaly chránící vlasy před teplem a pořádně rozčeš vlasy. Pak je pomalu fénuj a u toho stále pročesávej. Na takto vysušené vlasy dej tužidlo nebo gel aby ti vlasy vydrželi déle rovné. Měla jsem stejný problém a takto jsem to vyřešila. ;)

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

mám obrou zkušenost od řady milk shake, mají šampon a sprej na narovnání vlasů, krásně to voní po vanilce a fakt to dokáže vlasy narovnat

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, můžeš zkusit brazilský keratin, který ti aplikují na vlasy v salonu, nebo různé narovnávací šampony, které ale vlasy nenarovnají úplně, jen zmírní jejich vlnění

Anonym

Ahojky, já jsem byla před 4 týdny na narovnání vlasů "Agave" od Bio ionic - přírodní cukry z agave, trvalo to 4h a stálo mě to 2.500, vydrží to minimálně 12 týdnů, vlasy mám hodně kudrnaté a narovnání bylo na 80%, takže pak doma dožehlím žehličkou Bio Ionic, super neničí vlásky. Můžu doporučit i Wella pro Straight, ale Bio Ionic je rychlejší.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Já zkoušela šampon Wella pro narovnání, ale moc to nepomohlo... .